ריח של פלסטיק בהפעלת טוסטר חדש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/12/2019 | 14:49 | מאת: יובל

שלום, הפעלתי היום טוסטר אובן חדש בפעם הראשונה, במהלך ההפעלה יצא מהמכשיר ריח של פלסטיק, קראתי בהוראות שזה מצב תקין, פתחתי את החלון שצמוד לטוסטר, לאחר כ-20 דקות בערך הריח החל להתפוגג, האם הייתי אמור ממש לפתוח את כל החלונות בבית כדי שיהיה אוורור טוב או שזה לא נדרש? האם יש סיכון מנשימה של החומר? תודה רבה

יש לפעול בהתאם להנחיות של היצרן. בוצע אורוור. בלי לדעת את החומר במדויק לא ניתן להגיד אם יש סיכון או לאו. לא בהכרח כל ריח מסוכן, ויכול להיות שהיצרן אומר לאוורר רק כדי שיהיה לכם נעים יותר. ונניח שמסוכן, בכל יום נחשפים נשימתית לחומרים מסוכנים. הצורך הוא לצמצם החשיפה כמה שניתן, אז אווררתם. כל החלונות פתוחים או לא, לא משנה במיוחד שהחלון הסמוך היה פתוח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות