החלקה אורגנית ליד תינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/12/2019 | 13:26 | מאת: גל

שלום ד"ר ברגעים אלו ממש עשיתי החלקה אורגנית. ו... פתאום קלטתי שיש לי תינוק בן חודשיים! אני לא מניקה אבל עדיין מרימה אותו הרבה כמובן וכל היום אני איתו. אני ממש מתחרטת אבל זה מאוחר מדי... מה דעתך? מה אפשר לעשות?

אין אישור משרד הבריאות לאף החלקה אורגנית. לכן, אין לעשות אותה בין אם מדובר באמא לתינוק או כל אישה אחרת (או גבר כמובן). לכן, יש להניח שהחומרים מסוכנים. מאחר שאין אישור אין מידע מה עלולים להיות הסיכונים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות