עבודה עם פוליאוריטן מוקצף.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/12/2019 | 20:36 | מאת: קויפמן שמואל

האם אדם אשר עוסק ביציקת פוליאוריטן מוקצף משמרת של 8שעות ביום ,חייב לעבור בדיקות רפואיות. אם כן איזו?

אם אתה עובד עם פוליאוריטן, יש לבצע בדיקות רפואיות לפני התחלת עבודה עם החומר, ועוד בדיקות חצי שנתיות ושנתיות. רשימת הבדיקות ארוכה וכל רופא תעסוקתי יודע מהן הבדיקות הנדרשות. כמובן נדרש שמקום העבודה יבצע ניטור סביבתי-תעסוקתי על ידי בודק מוסמך לפחות כל 6 חודשים. מקום העבודה צריך להפנות אותך לרופא תעסוקתי, על חשבון שעות העבודה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות