חשש מהרעלה k300 ו/או wd40 בבקשה תשובה מהר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/11/2019 | 06:30 | מאת: אילנה

בסלסילה מתחת לכיור בה יש בקבוק אקונומיקה, wd40 וk300, מצאתי נוזל שקוף וחשבתי שזה נזילת מים, שפכתי בכיור מלא בכלי אוכל (צלחות סכו"ם) מייד כששפכתי הבחנתי בריח ומצאתי שהמיכל החדש של ה k300 ריק... האםניתן להשתמש בכלים שהיו בכיור?

ממש לא נראה כמו בעיה, חוץ מאי נוחות לנקות. תשטפי אותם במים וסבון, ותשתמשי בהם. כמו שכבר עניתי כאן הרבה פעמים, לחומרי הדברה יש שני תכונות חשובות, שרק אם הן מתקיימות, החומר יקבל אישור לשימוש 1. הם מתפרקים במהירות בסביבה של אוויר, כך שרוב החומר שנזל (קצת מוזר, כי היה צריך להתנדף, תרסיס שנוזל, אולי זה חומר אחר בכלל שנזל שם) כבר התפרק כי הכמות שלו בתרסיס קטנה ביותר 2. הם נשטפים היטב ובקלות במים וסבון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות