ריח המזכיר גומי שרוף ..........

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/11/2019 | 19:10 | מאת: ליאת

שלום , היום בעליניסה לסדר דלת בבית שלא נסגרת טוב , עם המקדחה קדח בדלת / אלומניום , וניהיה בבית ריח שרוף המזכיר גומי שרוף , היינו בבית עם הילדים , האם מחשיפה חד פעמית יכול לקרות משהו ? האם יש להשוות את הסיכון , לסיכון מאוכל שרוף ? / על האש ? עשן סיגריות ? עשן מכוניות ?

שוב, ריח איננו מדד לסיכון/אי סיכון בנשימה של חומר. יש מיליוני חומרים, כל תהליך והחומרים שלו. אוכל שרוף, סיגריות, מכוניות. העקרונות דומים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות