האם מרקר זוהר רעיל ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/11/2019 | 14:41 | מאת: רעות

היי , היום בלי ששמנו לב בני בן שנתיים הכניס לפה את הקצה של טוש מרקר של אחותו של הבית הספר ( הטושים הזוהרים ) והלשון שלו נצבעה בצבע , כמובן שנגבתי לו בנייר סופג את הלשון שהצבע יצא , יתכן שאולי בלע קצת..האם רעיל ? אציין שמרגיש טוב .

בדרך כלל טושים אינם מכילים חומרים מסכני חיים, אחרת כל הילדים שכל כך אוהבים לצייר כל הזמן וגם מכניסים לפה וגם מציירים על הגוף שלהם היו בבעיה. בדרך כלל גם כתוב על הטוש עצמו שאינו מסוכן. בכל מקרה לא מומלץ לאכול אותו, אבל חשיפה קטנה לא תגרום לבעיה, גם לא ממש צריך לנקות את הלשון גם מגבון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות