רעש בסרט בבית קולנוע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/11/2019 | 07:17 | מאת: גלעד

שלום, הייתי אתמול בקולנוע, ישבתי בערך במרכז האולם וצפיתי בסרט עם קטעים שהיו ממש רועשים, האם עוצמות הרעש בסרט בטוחות לשמיעה? האם זה משהו שמפוקח/נבדק? תודה

אם היה רעש גבוה באולם, כן, יש השפעה מצטברת על השמיעה כמו כל הרעש הגבוה אליו נחשפים במהלך החיים. אי אפשר לדעת מה היתה העוצמה בלי למדוד אותה, אז יכול להיות שהרעש היה מסוכן, או אולי רק מטריד - חזק ולא נעים אך בתחום שלא פוגע. העוצמה שמוגדרת בטוחה גם היא גבוהה מאוד והרעש נשמע חזק ביותר ולא נוח להרבה מאוד אנשים. יש הגדרה בחוק לגבי עוצמת רעש באולמות אירועים, דיסקוטקים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות