האם חשיפה ל k300 באזור פתוח יכולה להיות מסוכנת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/10/2019 | 23:40 | מאת: ערן לוי

שלום רב היום עברתי עם בתי בת הכמעט חודש ליד בית השכנים וראיתי על אדן החלון שלהם מיכל של k300 אני מניחה שהם השתמשו בו לריסוס בביתם ובחצר, אך אינני יודע מתי נעשה הריסוס. אצלנו בבית לא נהוג להשתמש במכשירים אלו ואנחנו אף נמנעים מכך. אינני מבין את האופן בו פועלים חומרים אלו, האם החומר הפעיל יכול להתנדף ברוח ? וחשוב מכך האם יכול להיגרם נזק כתוצאה מכך שחלפנו מחוץ לבית ? תודה רבה

מחזור שאלות K300 מעייף. נדמה לך, אתה מניח, אולי... תשאל את השכן אם בכלל ריסס, ותקרא את ההנחיות על מכל החומר. ולא, חומרים לא קופצים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות