האם דבק 3 שניות מסוכן לנשימה ולבריאות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/10/2019 | 13:03 | מאת: רונית

שלום,אני מדביקה את הכתר בעזרת דבק 3 שניות,ותוך כדי זה נושמת בלי ברירה את הדבק האם יקרה לי נזק בריאותי?

בכל חומר מסוכן יש סיכון. השאלה היא לכמה נחשפים. לפי התיאור שלך מדובר בכמות אפסית. יש לך בודאי גליון בטיחות של החומר, תבדקי מה הסיכונים, אם בכלל. ו... אין דבר כזה בלית ברירה. תמיד יש אפשרות לשים שואב מקומי, אם יש בכלל בעיה של חשיפה בחומר המוגדר.

22/10/2019 | 23:58 | מאת: רונית

תודה על תשובתך,רק רציתי לציין שהדבקתי בשן הקידמית והריח היה מאד מאד חריף וקרוב לאף,קרה לי שהייתי צריכה להדביק כמעט כל שלושה חודשים כשהכתר נפל ,והחשש שלי שזה חלילה מסרטן...

לבד מדביקה את השן? עם דבק מרופא? אם צריך כל פעם להדביק אולי כדאי לגשת לטיפול שימנע התפרקות חוזרת. אם זה דבק רפואי אין בעיה של חומרים מסרטנים. אם זה דבר אחר, לפעמים יש חומרים מסרטנים ברוב המקרים לא. וחשוב לדעת. בסביבה שלך בכל יום יש הרבה מאוד חומרים מסוכנים להם נחשפים בכמויות קטנות, כולל תפוח ומנת עוף, אגוזים ועוד. זה הקיום. חשיפה מזדמנת לכמות קטנה של חומר, גם אם מסרטן לא יותר בעיתית. ולגבי ריח, לא מהווה שום מדד לגבי מסוכנות החומר. יש חומרים מאוד מסוכנים ללא ריח ובכלל לא מסוכנים עם ריח נוראי.

25/10/2019 | 07:35 | מאת: רונית

תודה רבה על התשובה

05/11/2022 | 00:05 | מאת: דבק 3 שניות

אני חד פעמי הדבקתי שן לתותבת עם דבק 3 שניות יש מצב,שאני מסכנת את עצמי...רעל לגוף ומשהו

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות