עובש בבגדים ושמיכות פוך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/09/2019 | 02:11 | מאת: חיה

ברשותי מעילי צמר ומעלי עור וכמו כן גם שמיכות פוך שפשה בהם עובש משום שנגעו בקיר רטוב כתוצאה מנזילה שהתגלתה מאוחר מדי. האם ניקוי יבש למעילים יכול להבטיח שהעובש ונבגיו הושמדו לחלוטין [כלומר, האם ישנה אפשרות שלא הכל הושמד] .לגבי השמיכות: האם בכביסה במים של שמיכת פוך [פלומה] כאשר הנוצות כלואות בבד גם אין בטחון שכל העובש ישטף. מאחר ומדובר בדברים שעוטפים את הגוף- אם יש ספק איני רוצה להשתמש בהם. כמו כן אני חוששת מחשיפה לחמרי הניקוי .אודה לך אם תעני לי .

את רוצה שבשבילך ימציאו מדע חדש. אין דבר כזה בלי נבגים בכלל. גם עכשיו היכן שאת נמצאת יש נבגים. אם הסביבה לחה הם יתחילו להתרבות ויהיה עובש. אם שומרים על סביבה יבשה אין סיבה שלאחר ניקוי (אם יהיה אפשר) החפצים יהיו תקינים. לפעמים הניקוי לא עוזר ונשאר הצבע של העובש בתוך הסיבים. החלטה על דרך הפעולה היא רק שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות