נשימת עשן ממשאית !!!! !!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/09/2019 | 16:57 | מאת: ליאור

הייי ! היום קרה מצב שאיך שיצאנו מרכב הייתה משאית ושמתי לב שהמשאית פלטה עשן, העשן עף לעברנו , ( ילדה בת 6 וילד בן שנה וחצי ) אני מניחה שיצא להם לנשום לשניה שתיים , ישר נכנסנו לחנות בריצה שלא ינשמו עוד , ומאץ אני בלחץ האם נגרם נזק כלשהו מאירוע כזה ? האם ניתן להשוות את המקרה לשאיפת עשן ממדורות לג בעומר / מנגל / עשן סיגריות ?האם זה אותו סיכון ? אני לא חושפת את ילדיי למנגלים ועשן מדורות נמנעת ככל ההאפשר ..אודה לתשובתך . תודה וחג שמח !

זה החיים. אין דרך להמנע מחשיפה לתוצרי שריפה של דלק מנועי מכוניות. כדאי לצמצם, אבל אם נושמנים לפעמים, אין מה לעשות. חלק מהחיים. וכן, זה דומה מאוד לעשן מדורות וסיגריות ושהם מסוכנים יותר מעשן של מכוניות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות