יום כשירות - אחריות משפטית של הדרג הניהולי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2005 | 08:40 | מאת: דר' ורד קויפמן

סדנא בנושא אחריות משפטית בתחום הבטיחות בעבודה לדרג הניהולי תתקיים במלון אויה, יהוד, בתאריך 08.03.2005, בשעות 16:00-20:30. את הסדנא תעביר עו"ד ענת סבירוני.

16/02/2005 | 18:18 | מאת: זיו צח

אשמח לקרוא כאן בפורום מידע ותשובות בהיבטים משפטיים שבודאי יעניינו קוראים רבים, מעורכת הדין ענת סבירוני בבקשה העבירי לה את בקשתי הזו.

בקשתך הועברה לעו"ד סבירוני. פורום זה ישמח לארח את עו"ד ענת סבירוני וכן עורכי דין אחרים ובעלי מקצוע אחרים, תוך תקווה שבמה זו תשמש להחלפת מידע ולדיונים עניניים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות