החלקת שיער המאושרת על ידי משרד הבריאות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/09/2019 | 12:20 | מאת: לילך

היי שלום, ילדתי לפני 4 חודשים והחלטתי לעשות החלקת שיער המאושרת על ידי משרד הבריאות. בעבר קראתי כאן תשובה לשאלה על החלקות שיער שיש בזה סיכון מסויים לתינוק הקטן. אני גם מניקה וגם נמצאת קרובה אליו. השאלה היא האם אני יכולה לעשות את ההחלקה שהיא באישור המשרד מבלי לחשוש לסיכון התינוק? אשמח לתשובה בכדי לדעת האם לעשות את ההחלקה או שיש בכך סיכון עבור ילדי.

אם אין אישור לחומרים לחשיפה לתינוקות/ילדים ונשים מניקות לא אומר שהתכשיר בטוח להם, גם אם הסיכון לך עצמך קטן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות