שאלה לגבי רטיבות בחדר שינה - נמדדו 16 אחוזי לחות מדגמית חול

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/08/2019 | 12:19 | מאת: לי

שלום. אנחנו גרים בבית פרטי במושב בשרון בן 17 שנה. היתה בעית רטיבות מעבר לקיר חדר השינה (לא בקי בחדר). מתברר שיש רטיבות מתחת למרצפות בחדר. מבודק מוסמך שעשה חור במרצפה ולקח דגימת חול נמדדו 16 אחוזי לחות (הבנו שהתקן הוא 6). אין עובש על הקירות בחדר או ריח רע והחדר מאוד מאוורר. השאלה - אנחנו ישנים שם שנתיים על מיטה מאוד גבוהה יחד עם ילדינו הקטן. האם זה עלול לעשות נזק לטווח הרחוק? עד כה לא סבלנו מבעיות של וירוסים נשימה עיניים וכו... השבוע מגיעים לייבש את החול עם מפוח

לא נושא בטיחות, אלא איכות החול ואיכות הרצפה. לדוגמה: אחוז לחות גבוה אז הרצפה מתרוממת. 16 אחוז ביחס לסביבה שאנחנו נושמים זה מאוד נמוך. במרכז הארץ 50-70% בימים האחרונים. אפשר לתת לחול להתיבש לאט לאט מעצמו, או ליבש בעזרת מפוח, פשוט יהיה מהר יותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות