דיו של עט נכנס לי לאצבע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/08/2019 | 23:53 | מאת: סיון

שלום נכנס לי החוד של העט לאצבע לאחר שנקיתי את הבית ויכול להיות שזה הגיע טיפה לבשר אבל נהיה לי פס בתוך העור שטפתי את היד וזה עדיין נשאר יש דרך להוריד את זה שלא ישאר לי סימן? כי התקלף לי רוב העור שמעליו, האם הדיו שנשאר לי באצבע זה מסוכן? צריך לעשות עם זה משהו אם דבר כזה קורה? תודה

תלוי בסוג הדיו ובפיזיולוגיה שלך. יכול שיספג ויעלם, ויכול להיות שתשאר נקודה כמו קעקוע. אם ישאר ויפריע לך, אפשר לפנות לטיפול רפואי ויוציאו את הנקודה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות