שאלה בקשר לכביסה ביתית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/08/2019 | 13:37 | מאת: יונית

שלום וברכה ותודה רבה לך על הפורום המדהים שלך.יש לי שאלה בבקשה אם אחד מבני הבית חולה בשפעת או מחלה אחרת ואני מכבסת את הסדינים והמצעים ללא הרתחה רק ב40 מעלות האם זה נחשב כמחטא את החיידקים שעל המצעים ?כי קצת בלבלו אותי אמרו לי שחייב במצב כזה רק לעשות הרתחה מלאה וזה הורס לי את המצעים ..תודה רבה מראש.

מספיקה כביסה רגילה. בלי קשר למה קורה למצעים בכביסה בהרתחה...

02/08/2019 | 12:22 | מאת: יונית

תודה רבה לך..עוד שאלה קטנה ברשותך .אז למה לתינוקות תמיד מקפידים לכבס בהרתחה זה גם לא הכרחי?

מנקודה אחרת לגמרי. תינוקות קטנים המערכת החיסונית שלהם עדין לא התפתחה והם יכולים לחלות באופן מסכן חיים מכל חשיפה לחיידקים ולוירוסים גורמי מחלות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות