דליקות מחשמל סטטי בתחנות דלק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/07/2019 | 11:31 | מאת: שחר ש

האים ידוע לכך כמה מקרים יש בשנה של דליקות בתחנות דלק מחשמל סטטי בעולם (קיימים מאות סרטונים ביוטיוב). והאים קיים איזה שהו פיתרון טכנולוגי פשוט שימנע את הדליקות הללו. במידה ואין . יש לי את פיתרון פשוט וזול. למי אפשר לפנות כדאי ליישם אותו. תודה מראש שחר שרון

יש הרבה סרטונים, רק לא כל השריפות הנן בגלל חשמל סטטי. בתחנות דלק תקינות ומאושרות יש מערכות למניעת הצטברות חשמל סטטי. יש פתרונות. לא צריך למנוע ממך לבדוק את הנושא, אם יש לך פתרון יותר פשוט וזול מהקיים. בהצלחה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות