צילום רנטגן סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/07/2019 | 14:07 | מאת: אלון

שלום דר' היה לי דלקת סינוסטיסים ושלחו אותי לשתי צילומי רנטגן בהפרש של כמה ימים ובשתיהן לא שמו לי מגן עיניים האם זה בסדר??

הצוות הרפואי מגדיר את הצילום הנדרש, והטכנאי/ת הם אנשי מקצוע ויודעים מה נדרש או לא נדרש במהלך צילום כדי שיתקבל צילום איכותי עם סיכון הקטן ביותר למטופל.

28/07/2019 | 07:53 | מאת: אלון

אפשר בבקשה תשובה יותר רצינית.. טכנאי רנטגן גם יכול להיות טעויות. זה מקובל לעשות רנטגן ללא משקפיים? מה הסיכוי לנזק לעיניים?

מצטערת שאנחנו לא מקצוענים לדעתך. בעינך גם הטכנאי לא מקצועני. החלטת על סמך חוסר ידע שנדרש משקפיים לעיניים בצילום. אז אתה טועה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות