קרינה מארון חשמל ברחוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/07/2019 | 01:36 | מאת: נאור

שלום, היום יצא לי לעמוד ולדבר כ3 דקות במרחק מטר בערך מארון חשמל המוצב בקדמת הבניין. עד כמה מסוכן לעמוד ליד ארונות חשמל כאלה? מצרף תמונה של הארון חשמל

17/07/2019 | 01:43 | מאת: נאור

לא מצליח להעלות תמונה משום מה... מדובר בארונות חשמל האלה על המדרכות בקדמת בניינים שעוברים לידם בכל מקום.

בעיקרון, גם יום שלם

17/07/2019 | 15:29 | מאת: נאור

מה יום שלם?...

אפשר לעמוד ליד הארון

18/07/2019 | 05:12 | מאת: נאור

לפי מה את אומרת את זה? מצאתי את הכתבה הזו בגוגל: https://www.israelhayom.co.il/article/191287

אם אתה כאן כדי לקבל את התשובה שאתה רוצה על בסיס מאמר בעיתון שמטרתו רייטינג, אז זה לא המקום. התשובות כאן מקצועיות מתבססות על מעל 30,000 מאמרים מקצועיים בנושא, פרסומי ארגון הבריאות העולמי, וארגונים העוסקים בקרינה אלקטרומגנטית לא מייננת, משרד הבריאות הישראלי ומשרדי בריאות באירופה. חושבת שזה מאגר ידע מספק ומקצועי.

20/07/2019 | 18:46 | מאת: נאור

אני כאן כדי להבין ומעבר ל"אפשר לעמוד ליד" לא הסברת כלל. אשמח אם תוכלי להרחיב כי גם בלי הכתבה הזו ידוע שארונות חשמל מקרינים.

הפורום איננו לצורך לימוד, אלא מענה לשאלות בתחום הפעילות. ארונות חשמל, בהנחה שזה ארון חשמל, פולטים קרינה אלקטרומגנטית בתחום מיקרוגל, רדיו. לא, מדגישה לא קרינה מייננת! עניתי על שאלתך כבר בתשובה הראשונה, כן, אפשר לעמוד ליד ארון חשמל ברחוב גם יום שלם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות