האם אסבסט עובר דרך חפצים דוממים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/07/2019 | 08:33 | מאת: דנה

שלום רציתי לדעת האם חתיכות אסבסט יכולות לעבור בין חפצים דוממים. אפרט: במידה ורכב חנה מספר ימים רצופים בסמוך למבנה עם גג אסבסט, האם ייתכן שבזמן הזה נכנסו לתוכו או שמונחים עליו חלקיקים של אסבסט? במידה ויושבים ברכב/ מניחים בו חפצים, האם על החפצים או הבגדים יכולות להתפס חתיכות אסבסט היכולות לחדור כך לריאות? תודה מראש

סיבי אסבסט לא עוברים דרך המתכת של אוטו. מעבר לזה כל השאלה ללא בסיס עובדתי.

14/07/2019 | 15:25 | מאת: דנה

מדוע ללא בסיס עובדתי? אשמח להבין, האם סיבי אסבסט זה דבר שרואים בעין? כיצד ניתן לזהותם?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות