שהייה בסמוך לריסוס נקודתי של K300

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/07/2019 | 18:16 | מאת: עופר

שלום, אני גר בדירה קטנה והיום בבוקר הבחנתי בחרק גדול שהצליח לחדור פנימה, ריססתי נקודתית מספר לחיצות של התרסיס לכיוון החרק (כמות נדיבה אך נקודתית), פתחתי את הדלת הצמודה למקום הריסוס (אין חלונות במקום הריסוס) והפעלתי את המזגן, לאחר מכן לא הייתה לי אפשרות לצאת מהבית כי הייתי צריך להתארגן לעבודה ולכן המשכתי בלית ברירה לשהות עוד כשעה במרחק של 2-3 מטר מהמקום, יש לציין שהיה ריח קל של החומר אבל לא מעבר לכך, האם יש בעיה עם זה שלא יצאתי מהבית מיד לאחר הריסוס? תודה רבה

להפעיל מזגן אף פעם לא רעיון טוב כאשר מדובר בחומרים מסוכנים, כי הוא רק גורם לפיזור של החומר המסוכן בכל רחבי הבית. יש לקרוא את הכתוב בתווית המלווה את המוצר לפני שימוש ולפעול בדיוק לפי הכתוב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות