האם אפשר לעטוף אוכל במיקרוגל עם שקית מהסופר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/07/2019 | 10:30 | מאת: יוני

שלום, האם אפשר לעטוף אוכל במיקרוגל עם שקית מהסופר או שיש בשקיות האלו חומרים שבגללם לא טוב לעשות את זה? תודה

03/07/2019 | 10:34 | מאת: יוני

למשל כאן כתוב שאסור: https://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3437513,00.html ואם אני מחפש בגוגל: supermarket bag microwave אז אני מקבל הרבה תוצאות שאומרות שאסור

לא ברור מהי ההגדרה שלך לשקית סופר. המקור שאתה מעלה ישן ופופוליסטי. עיתונאי/ת כותב/ת דברים כלליים בלי ממש להבין או להסתמך על מקורות מידע עדכניים. רוב ההאזהרות של יצרנים שלא תכניס המוצר שלהם למיקרוגל ברוב המכריע של המקרים הבעיה הנה בעית איכות המוצר, וכלל לא בעיה של חומרים מסוכנים. כי מחום שנוצר מוצר הפלסטיק יתעוות, יתקמט, יאבד צורה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות