מטהר אויר מתאים לקנייה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/07/2019 | 19:32 | מאת: שאול

ראיתי שקיימים מטהרי אויר עם ובלי יונזיטור. יש האומרים שיוניזטור כחלק ממטהר האויר יוצר אוזון שאינו תורם במיוחד לבריאותנו -- אפילו בכמויות קטנות ביותר.. . והמחמירים אומרים שאפילו אם קיים מתג במכשיר לנטרול הפעילות שלו הוא עדיין "יתרום " לנו אוזון מסוכן. אשמח לשמוע את דעתך וכללית שיקולים לבחירת מטהר אויר והאם יש תקנים ופיקוח.

יש עשרות סוגים של מכשירים. כל מכשיר ודרך פעולתו. אוזון איננו בריא לנו, תמיד קיימת סכנה של הרעלה. לגבי יעילות התהליך הדעות חלוקות. אין תקינה ובקרה למכשירים האלה. אם יש לכם בעית בריאות כדאי להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת אם להשתמש במוצר.

03/07/2019 | 12:12 | מאת: שאול

הדעות חלוקות לגבי יעילות מטהר האויר באופן כללי או חלוקות לגבי אלמנט היוניזטור ? או בניסוח אחר מטהר אויר ללא יוניזטור יעיל ותורם לנו אפילו שאין לנו בעיות בריאות אבל רוצים לבצע פעולת מנע חלקית אפילו ? בתודה

אם יש בעית בריאות להתיעץ עם הרופא/ה המשפחתי.

04/07/2019 | 16:30 | מאת: שאול

שאלתי מתייחסת לאדם בריא. האם לא כדאי להשתדל לא לנשום כל מיני חלקיקים ומזהמים בבית על ידי שימוש במטהר אויר ? או שזה לא יתרום למניעה כלל ? תודה

קרא שוב בעיון את התשובה הראשונה

05/07/2019 | 11:06 | מאת: שאול

קראתי שוב ושוב בעיון את תשובתך. הסעיף "לגבי יעילות התהליך הדעות חלוקות." מתייחס לכל סוג מטהר אויר עם או בלי יוניזטור או רק לגבי מטהר אויר עם יוניזטור ? שאלתי אותך שאלת הבהרה זו ולא התייחסת אליה. בתודה

הפורום עונה על שאלות, לא תאורטיות ולא ספקולציות. אין אישור משרד הבריאות או תקנים למוצרים אלה. זאת אומרת שהם לא עברו בדיקה ואישורים. השימוש או אי שימוש לשיקולך האישי בלבד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות