עובש מאחורי הארון או בקיר שמאחורי הארון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/06/2019 | 19:37 | מאת: אורית

שלום, לפני כשנה וחצי החלפתי ארון בגדים של 6 דלתות מאחורי הארון ובקיר היה המון עובש. הקיר נוקה ונשטף גם בסמרטוט ובאקנומיקה ונצבע בצבע למניעת עובש. אני חושבת שאני מריחה שוב ריח של עובש רציתי לשאול עד כמה מסוכן עובש בחדר ובחדר שינה. אני גם נמצאת בתחילת הריון ורציתי לשאול אם זה מסוכן יותר בהריון ולתינוק. כי אני חוששת שהבעיה חוזרת כל פעם. זו דירת קרקע. באיזה מצב עובש מסוכן? תודה רבה

כמה? אין דרך להגדיר. הדרך היחידה היא מניעה. תבדקי את המקור לעובש ותטפלי במקור שלא יחזור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות