המשך לשאלה על קוטל עש בארון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/06/2019 | 07:10 | מאת: קובי

בוקר טוב, בהמשך לשאלה מתאריך 12.05, לגבי קוטל עש שתולים בארון ומכיל Empenthrin Hexyl cinnamal, Benzyl Salicylate. האם זה בסדר לאחסן בארון מגבות ידיים ומגבות מטבח? האם החומר ממש עובר לתוך המגבות או שאין בעיה? תודה וסופ"ש נעים

כך דרך הפעולה של החומר. מתנדף לאוויר הארון ונספג לתוך הסיבים. כל בד שיהיה שם יספוג מהחומר כולל מגבות, סדינים...

14/06/2019 | 17:14 | מאת: קובי

אז אני מבין שאי אפשר לשים מגבות מטבח בקרבתו? אם אני מנגב את הידיים ואז אוכל, אני בעצם מכניס את החומר לאוכל?

ואם אתה לובש את הבגד ונוגע בו ואח"כ מכניס היד לפה או נוגע באוכל? ברור שלא מומלץ. עדין אם תקרא שוב את התשובה בסיבוב הקודם. החומר רעיל רק בכמויות גדולות. כל השאר להחלטה שלכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות