סימון עמידות זכוכית במיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/06/2019 | 20:40 | מאת: אביב

מה הסימון על כלי זכוכית המאשר שהוא עמיד לבישול במיקרוגל? תודה

לא נדרש סימון על כלי זכוכית

06/06/2019 | 18:14 | מאת: אביב

תודה. אז איך ניתן לדעת? הרי יש כוסות זכוכית שיכולים להשבר אפילו כשיוצקים לתוכם מים מהקומקום? אגב, בדיוק אתמול נסדק לי כלי זכוכית במיקרו, והזבנית הבטיחה לי שאין שום בעיה בכלי זה. אז איך ניתן לדעת בלי סימון?

לא קשור. מוצרי זכוכית לא נדרשים לסימון. אחריותך כמשתמש לנהוג בזהירות. אם היה סדק, חימום ביתר, חסר במים ועוד עשרות סיבות יובילו לשבירה. והדברים מתיחסים לכל המוצרים ולכל הפעילויות שלך בחיי היום יום, כולל פתיחה וסגירה של דלתות, חלונות, עליה וירידה במדרגות... לא מגיעים עם הוראות וסימונים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות