גג אסבסט עם שברים - שאלת ציפוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/06/2019 | 16:59 | מאת: טל

האם ציפוי של גג אסבסט עם שברים, בגומי גג של יעקובי, מנטרל את הסכנה מהשברים? ואם לא, באיזה חומר יש לצפות?

השלבים והחומרים מוגדרים על ידי המשרד להגנת הסביבה. הנחיות באילו חומרים להשתמש הנו יעוץ ולא ניתן על ידי הפורום. תהליך צביעה מתבצע רק על גג שלם למניעה של שחיקה ושברים. החומר המוזכר אסור לציפוי גג. אסור גם תהליך הניקוי לפני הטיפול המוגדר בחומר זה. אם יש שברים, אתה צריך לשקול פינוי של הגג. לצורך כך להזמין חברה שיש לה אישור של המשרד להגנת הסביבה לפינוי אסבסט שינחו אותך אם אפשר יהיה לצבוע את הגג או לפנות אותו.

03/06/2019 | 19:25 | מאת: טל

סליחה, מתנצלת, מתכוונת לסדקים, לא לשברים

סדוק גם הוא לא שלם. ולכן התשובה הקודמת מתאימה. ולהדגיש שוב - גומי גג אסור, אסור גם על גג שלם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות