ריח לוואי מטוסטר אובן חדש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/06/2019 | 17:02 | מאת: דן

שלום, היום הפעלתי טוסטר אובן חדש שקניתי בפעם הראשונה, בהוראות רשום שבהפעלה הראשונה ייתכן ריח למשך רבע שעה ושזה תקין, לפני ההפעלה, פתחתי חלקית את החלון שצמוד לטוסטר וגם חלון בחדר אחר, לאחר כמה דקות, הדירה התמלאה בריח (אולי של פלסטיק או שמן שנשאר מהייצור), האם הריח הזה מסוכן/בעייתי? תודה,

זה המידע שהיצרן נתן לך. הוא יודע ממה עשוי המכשיר. כנראה הוא יודע מה הוא אומר. היה ריח. בלי לדעת בדיוק מה החומר לא ניתן להגיד מעבר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות