הנחת טוסטר אובן על מדף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/05/2019 | 06:36 | מאת: ישראל

שלום, רכשתי טוסטר אובן עם רגליות הגבהה. אני רוצה להניח אותו בכוננית שיש לי, הכוננית פתוחה מכל הכיוונים (חזית, צדדים ואחורה), מעל הטוסטר יש לי מרווח של מספר סנטימטרים מהמדף שמעל שעשוי מסיבית מצופה מלמין, האם המרחק מספיק כדי שהחום שם כבר לא יהיה בעייתי ואין בעיה להציב אותו שם? חשוב לציין שבטוסטר הזה יש פתחי אוורור רק בצדדים ולא למעלה. תודה רבה

את המבקש יעוץ לביצוע מהלך בבית שלך... לא בתחום פעילות הפורום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות