חומץ כל אדם החלון להרחקת יתושים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/05/2019 | 22:57 | מאת: דן

שלום, כדי להרחיק יתושים אני שופכת חומץ על אדן החלון. האם יש בזה סכנה כלשהי? מבחינת הריח.. יש לנו גם תינוק בחדר

חומץ לא נחשב לדוחה יתושים הכי טוב. בנוסף, השימוש הוא לא בחומץ כמו שהוא. תבדקי היטב לפני שאת משתמשת. חומץ הוא חומצה חלשה, לכן, עלול לגרום לפגיעה באדן החלון, בתריס, באבן ושאר רכיבים. בנוסף, החומץ מתנדף לאוויר ונשימה שלו לריאות עלולה להוביל לקושי נשימתי. כמובן בכמות רציפה ולא נשימה אחת. מאחר שמדובר בתינוק עלול להפריע לו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות