האם בישול במיקרוגל לא בריא

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/05/2019 | 07:57 | מאת: שני

שלום, ראיתי שאפשר ממש לבשל מא-ת ירקות, ביצים קשות וכן הלאה במיקרוגל. יש למשל ביוטיוב מדריכים שלמים על בישול במיקרוגל. האם יש בזה לטווח הקצר או לטווח הארוך בעיה מבחינה בריאותית (קרינה וכדומה)? תודה, שני

אין שום בעית בריאות באוכל שמבשלים במיקרוגל. כולו חשמל שמיצר חום. בדיוק כמו בתנור או על הכיריים. חבל שאנשים קונים מיתוסים שקריים כאילו מסוכן, כאשר ממש לא. ושלא יקפצו כולם. כן, אם המיקרוגל שלך מספיק גדול שתוכלו להכנס לתוכו, אז מאוד מסוכן, אפשר להתבשל, בדיוק כמו ליפול לתוך סיר בישול גדול. וזו לא בדיחה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות