ריסוסים בקרבת מגורים !!!!!!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/05/2019 | 13:43 | מאת: רעות

האם הגיוני שמותר לרסס בקרבת מגורים ? כשחזרתי מהעבודה ראיתי רכב ורשום עליו ריסוסים , וראיתי שם מיכל עם חומר , הנחתי שמדובר על כך שעשו ריסוס בערך 30 מטר מביתי , החלון בחדר של הילדים היה חצי פתוח , מיד שנכנסתי סגרתי את החלונות ..האם יתכן סיכום מסויים שילדיי יחשפו לחומרים מסוכנים ואף אחד לא טרח להןדיע לנו ?

08/05/2019 | 14:31 | מאת: המשך

רק אציין שאנחנו מרגישים בסדר ורגיל , אם בכלל יש השפעה עלינו מהריסוס אילו תחושות צפויות לנו ? קוצר נשימה . ? שלשולים ?

ואולי הרכב רק חנה שם? אולי בכלל לא עשו ריסוס. ואולי זה ריסוס נגד יתושים? וכן, מותר לעשות ריסוס במרחק מה מבתי מגורים. ולא נדרש להודיע על כך לתושבים, אם מתבצע ריסוס נדרש עם חומרים מאושרים.

08/05/2019 | 15:34 | מאת: המשך

במידה ויש חשיפה איזה תופעות לוואי אנחנו אמורים להרגיש ?

בלי לדעת מה החומר לא ניתן לתת תשובה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות