אל סבון לילדים , וחומרים!!!!!!!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/05/2019 | 20:36 | מאת: אתי

היי . היום קילחתי את הבת שלי בת 5 עם אל סבון לילדים , באמצע השטיפה שרף לה באיבן מין , היא שטפה בפנים עם הסבון ואז התלוננה על כאב למעטה , יש לציין שפעמים קודמות לא התלוננה על כאב עם אותו העל סבון , הכאב חלף לאחר כמה דק. האם יתכן מצב ויש חומר מסוכן מעל המינון שמותר שגרם לה לשריפה ?? האם יכול לגרום לנזק עתידי ? אשמח לדעתך .

לא קשור לקבוצה. כנראה יש לה דלקת או גירוי בלי קשר לסבון זה או אחר. כל סבון היה מוביל לאי נוחות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות