האם ריח מעץ מסוכן - קצת דחוף...

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/05/2019 | 05:35 | מאת: רועי

שלום, שכרתי דירה בתל אביב ל-3 לילות מאתר איירביאנבי. הדירה מעט ישנה בבניין לא חדש. בכל הדירה יש רצפה מעץ והרבה רהיטים לא הכי חדשים מעץ. בכל הדירה יש ריח חזק של "עץ", בכל חדר הריח מעט שונה. הריח הוא בערך 30% מהאויר של כל נשימה שאני לוקח. עכשיו, הריח הוא לאו דווקא "רע" לפי דעתי (אני לא מומחה בשום צורה) אבל הוא פשוט מאד חזק, לא נניח רק 5-10 אחוז. השאלה האם משהו כאן יכול להיות מסוכן? אם יש עוד פרטים שאני צריך לכתוב אנא כתבי ואוסיף. תודה רבה רבה!!!

07/05/2019 | 07:41 | מאת: רועי

תוספת לשאלה: אני אחרי לילה במקום, וכואב לי קצת בגרון ויש לי כמו עקצוצים בידיים ובצוואר, אני לא יודע אם זה קשור או שאולי זה קשור למצעים או שזה בכלל פסיכוסומטי. אני ממש לא יודע מה לעשות... האם לצאת מכאן או שאני מגזים? תודה!!!

הכל יכול להיות. אולי שום דבר, אולי אלרגיה, אולי קצת שפעת... צא החוצה. אם יש מידית שיפור משמעותי או לא. לפחות תדע אם זה מהמקום. מה זה אלרגיה, פסיכוסומטי... או מה זה לא ניתן לדעת בשלט-רחוק. בכל מקרה אם אי נוחות גופנית ממשיכה לפנות לקבלת טיפול רפואי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות