מרכיבי החלקה קרטין ללא פורמלין יכולים לעבור בחלב אם

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/05/2019 | 15:33 | מאת: מיטל

אני יודעת שזה מטומטם לשאול אחרי מעשה אבל עשיתי החלקה אורגנית קרטין ללא פורמלין היא משווקת גם באינטרנט וגם בחנויות ולכאורה נאמר לי שיש לה אישור משרד הבריאות אבל לפי הבנתי יש לה אישור אך לא עם שימוש במחליק המחליק לא מתבצע ישירות על החומר אלא שוטפים את השיער מהחומר רק עם מים לאחר שעה ואז מייבשים אחרי דברים שקראתי באינטרנת אני מאוד לחוצה והשאלה שלי היא האם חומרי ההחלקה עוברים בחלב ואם כן עלי להפסיק להניק ? תודה

כל התהליך נפלא. רק זה שמוכרים לך חומר שלא באישור משרד הבריאות ואת מאמינה שלא מכיל חומרים מסוכנים ויעשה את העבודה של החלקה? אין ניסים. נדרש תהליך אגרסיבי על השער ליצר החלקה. כך שלהגיד שאין חומרים מסוכנים... אורגני? מה בכלל קשור מלבד גימיק שיווקי. הסיכון איננו בהנקה אלא בנשימה ישירה של התינוק שנמצא על הידיים שלך של החומרים המסוכנים המשתחררים לאט לאט מהשער.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות