חשיפה קצרה לתרסיס נגד חרקים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/05/2019 | 21:23 | מאת: יואב

שלום, היום ריססתי ב-K300 מספר אזורים בבית, לאחר מכן יצאתי מהבית, סגרתי את הדלת ולאחר כדקה שמתי לב ששכחתי משהו בבית, פתחתי את הדלת, כיביתי את האור ויצאתי תוך מספר שניות, כשפתחתי את הדלת הרגשתי "גל" של ריח, האם המקרה שתיארתי בעייתי? או שאין בעיה למרות שכבר סגרתי את הבית עם החומר פועל וחזרתי? תודה רבה

אם יש לכם בעיה של חרקים הדורשת ריסוס מסיבי חשוב להזמין מדביר מוסמך. התרסיס מכיל ממס שעוזר לפזר את חומר ההדברה שאינו נוזל, וזה הריח. לא נחשפת לחומר הדברה. אם יש לך תגובה אלרגית לחומרים תפנה לקבלת טיפול רפואי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות