התמקדות באובייקט לבן במסך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/04/2019 | 20:56 | מאת: יואל

שלום, האם התמקדות בנקודה מסוימת באובייקט לבן במסך מחשב עלולה לגרום לאיזשהו נזק לעין? אני שואל כי שמתי לב שאני מרגיש מעין בוהק/אי נוחות בעיניים. תודה

הבעיה היא שכאשר מתמקדים העיניים לא ממצמצות ולא זזות אז הן עלולות להתיבש, תחושה לא נעימה, ואתה מאמץ את השרירים שגורם לתחושה לא נעימה של מאמץ שרירים מקומי. ואתה מעמיס על הקולטנים בעין שגם לא נעים. מעבר לזה, פשוט אל תמקד את העין, תמצמץ ותסגור העיניים למנוחה.

28/04/2019 | 22:00 | מאת: יואל

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות