פינוי אסבסט בקרבת מגורים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2019 | 07:47 | מאת: נ

ד"ר קויפמן שלום, בסמוך למגורינו מרחק 30 מטר, מפנים כ-5000 מטר של גגות אסבסט במשך מספר ימים. קיבלנו הוראה לסגור חלונות ומזגנים. האם מעבר לחלונות הזכוכית עלינו לסגור/להוריד תריסים חשמליים או שהדבר רק יגרום לאבק להידבק לתריס ולהשאר במנגנון כאשר נרים את התריסים? תודה,

יש לפעול בהתאם להנחיות. יכולות להיות סיבות מקצועיות שונות למה הנחיות היו לחלונות ולא לתריסים. מזגנים זה ברור. ההנחיות מניחה ניתנו על ידי הרשות המקומית שמכירים את המקום ואת הבתים שנדרשו לפעול בהתאם להנחיות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות