עין אלקטרונית של שער חשמלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/04/2019 | 10:11 | מאת: רן

שלום, הגעתי לשער כניסה לחברה, השער להולכי הרגל לא היה פעיל ולכן הגעתי לשער לרכבים ושוחחתי עם השומר שהיה בביתן בצד השער, אחרי זה הבחנתי בעין של השער חשמלי (שמוודאת שאין רכב עובר כשהשער פתוח), האם יש איזשהו סיכון לעין או לראיה? כמובן שהעין של השער בגובה של אולי חצי מטר אך הסתכלתי לכיוונה. תודה

לא מהווה בעיה

12/04/2019 | 17:04 | מאת: רן

תודה על המענה, האם לא מסוכן בגלל שהאור שהגלאי משתמש בו בלתי נראה או מסיבה אחרת? יש לציין שעמדתי במרכז השער כששוחחתי אתו, מרחק של כ-3-4 מטר ממנו, והחיישן של השער ממש מתחת לביתן של השומר. תודה

שאלת וקבלת כבר תשובה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות