צנרת חלודה מאוד ליד השעון של המים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/04/2019 | 21:02 | מאת: תמי

כל הצנרת בביתי הוחלפה אבל הצנרת מחוץ לבית עד לשעון והברז המרכזי לא הוחלפה הצינור שצמוד לשעון מלא מלא חלודה המים קשים ולאננעימים צורבים מאוד וגורמים להרגשת עקיצות כמו מדוזה זה קשרו לצנרת האים זה מסוכן לבריאות הצנרת פלדה בת 70 שנה ומה עלי לעשות

תאור מוזר של תופעות שלא אמורות להיות מחלודה, אפשר לעשות הרבה דברים, כמו לשאול שכנים אם יש להם בעיה דומה עם המים, לבדוק את איכות המים מול הרשות המקומית, ללכת לבדיקה רפואית אולי בכלל לא בעית מים, להחליף צנרת או כל פתרון שיראה לכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות