עובש בקירות הסלון.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/03/2019 | 13:47 | מאת: נעמה

שלום, שמתי לב כי הקיר בסלון מאחורי הספה מקולף ומלא בכתמים חומים, נראה כמו פטריה או עובש. האם ניתן לנקות באמצעות אקונומיקה כדי להבטיח שהחיידקים יחוסלו ולא יגרם נזק בריאותי? תודה

1. עובשים/פטריות אינם חיידקים. 2. קודם כל לטפל בגורם לעובש, רטיבות או כל בעיה שגורם להם, אחרת התופעה תחזור שוב ושוב. 3. ישנם תכשירים מתאימים לטיפול בעובשים/פטריות. 4. אם לא יודעים איך מומלץ להעזר באנשי מקצוע. פורום זה לא נותן המלצות ולא נותן יעוץ.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות