קרם ידיים ובליעת כמות מזערית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/03/2019 | 13:24 | מאת: טל

שלום, רציתי לדעת האם יש בעיה עם בליעת כמות קטנה מאוד של קרם ידיים? למשל כשאוכלים ויש מגע של הידיים עם המזון (פיתה/לחם וכו'), אני מניח שגם במקרה שלאחר שטיפת ידיים, הקרם שנספג לעור לא נשטף לגמרי. תודה

הרכב החומרים איננו רעיל בכמויות קטנטנות. הרי לא סביר שקרם הנמצא בשימוש גורף יהווה סיכון בריאותי במגע מזדמן עם אוכל או בכמויות קטנות. כמובן שעדין מדובר במוצר לשימוש חיצוני ואין לאכול אותו, כפי שגם כתוב על השפופרת.

01/04/2019 | 06:07 | מאת: טל

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות