שטיפה של הראש עם מים חמים מדי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/03/2019 | 11:34 | מאת: יולי

שלום, האם שטיפה של הראש במים חמים מאוד (לא רותחים) יכולה לגרום לבעיה / נזק כלשהו לראש/למוח? היום הייתי אצל הספר וכשהוא שטף את הראש, הוא השתמש במים חמים מדי, לא רותחים אבל לא כאלה שהייתי מתקלח אתם, לא אמרתי כלום כי ידעתי שהוא שוטף את הראש תוך 15-20 שניות אז "התעלמתי" מזה. תודה

יש תקן לחום מים בשימוש. כל זמן שהמים בתחום תקין. אחרת אפשר לקבל כוויות. מקווה שהמים במספרה היו בהתאמה. ו... לא מתעלמים אף פעם ממצב שעלול להיות מסוכן או לא נעים/נוח. הערה לספר והוא היה מוריד את משתמש במים קרים יותר.

19/03/2019 | 21:33 | מאת: יולי

צודקת... למדתי להבא. תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות