שתי שאלות בבקשה לורד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/03/2019 | 17:51 | מאת: יוגב

1.האם יש סיכון בלהעמיד תינוק בן חודש מתחת למזגן? קרינה/אוויר מסוכן שנפלט מהמזגן? זו הדרך היחידה בה הוא נרדם... 2.טלוויזיה על קיר התינוק-האם מסוכן? הסלון הוא הגב של חדרו ואני חושש מקרינה וזפזופ יתר בשלט בזמן שהתינוק בחדר...

תינוק בן חודש צריך להרדם ללא בעיה וללא עזרה חיצונית. המזגן מוציא רעש לבן שעוזר לתינוק להרדם מהר יותר. רעש לבן מתקבל מפעולה של הרבה מכשירי חשמל, מים זורמים, מוסיקה מתאימה. רק, אם התינוק יתרגל להרדם באופן כזה עלולות להיות לו הפרעות שינה כאשר יגדל עוד. כדאי לפנות לרופא/ה להתיעצות. אין בעיה נוספת לא מהמזגן לא מהטלויזיה ולא מהשלט לא בחדר ולא מעבר לקיר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות