שאלה לגבי עשן סיגריות ועשן מכוניות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/03/2019 | 09:00 | מאת: ליאת

היי , רציתי לדעת מה יותר מסוכן עשן סיגריות או עשן מכוניות , לצורך העניין בבוקר כשהוצאתי את הילד מנרכב כשמנוע דלוק שמתי לב שהעשן בא לכיוון שלו לשניה ..בהנחה שנשם את העשן האם זה משתווה לעשן סיגריות יש הורים שמעשנים ליד ילדיהם האם זה אותו סיכון ?

עשן זה עשן זה עשן. כל עשן מהווה סיכון. רמת הסיכון תלויה בהרכב החומרים שנשרפו. סיגריה מסוכן, פליטות מכונית מסוכן, מדורה מסוכן, שריפה ביתית מסוכן והכמות אותה נושמים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות