רנטגן בהריון שאלה קצת לא שגרתית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/01/2019 | 20:01 | מאת: מאיה

שלום ורד, אני בהריון. יש לי חשש שמעבר לקיר בו אנו שוהים (המבנה הוא מבנה עץ) מפעילים מכונת רנטגן (כנראה ניידת). אני נמצאת במרחק מטר מקיר העץ. האם נשקפת לי סכנה?

שאלה שלא מבוססת על עובדות ונתונים.

18/01/2019 | 02:13 | מאת: מאיה

המכונה קיימת. האם הסכנה היא רק בחשיפה ישירה לאיזור הבטן או שגם חשיפה לא ישירה נקראת חשיפה ועלולה להזיק? מזכירה שמדובר בקיר עץ ולא בטון.

מציעה שתדפדפי בתשובות האחרונות בנושא בו בקבוצה. קיר עץ או קיר בלוקים רגיל אין הבדל. בלי נתונים מלאים לא ניתן לענות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות