גלגלת פיצה עם ידית פלטיק שנמסה בתנור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/01/2019 | 12:00 | מאת: לימור

שלום , בעלי השאיר את הגלגלת פיצה שהידית שלה מפלסטיק , ואני הפעלתי את התנור מראש ולא ידעתי שיש שם את הגלגלת , כשפתחתי ראיתי שהידית נמסה , האם יש סיכון להשתמש בתנור ? הגלגלת היתה בתוך התבנית ...איך אפשר לנקות את התנור שלא יהיה בו שום סיכון ונוכל להשתמש בו בבטחה ? תודה.

אם ההמסה היתה בתבנית אין שום בעיה בתנור. גם אם ההמסה היתה על משטח התנור אין בעיה. אפשר להשתמש בתנור לא צריך לנקות שום דבר. התבנית, תנקו וזהו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות