לייזר ירוק פגע לי בעין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/12/2018 | 10:07 | מאת: מולי

אתמול שהלכתי ברחוב מישהו כיוון לעין שלי לייזר ירוק לכמה שניות והסתנוורתי. השאלה אם הלייזר יכול לפגוע בשדה הראייה? והאם יכול לעשות נזק בלתי הפיך?

1. היית צריכה ללכת למשטרה ולדווח. עדין חשוב לבצע דיווח. 2. לגשת לחדר מיון ולהבדק!!. יכול להיות שרק סנוור, ויכול להיות פגיעה ברשתית ובראיה. רק בדיקה של רופא עיניים תוכל לתת תשובה.

18/12/2018 | 10:30 | מאת: מולי

הלכתי לרופא רגיל אתמול הוא בדק לי את העין עם מכשיר שבודק את האוזניים ואמר לי שהוא לא רואה פגיעה ברשתית. השאלה אם אפשר להסתמך על המילה של רופא רגיל?

את רצינית? הלכת לרופא והוא אמר לך את חוות דעתו לאחר שראה אותך, ואת שואלת כאן בלי להגיד אפילו? הוא הרופא, הוא ראה אותך, הוא יודע. יש לך ספק, תעשי מה שטוב לך. ו... הלכת למשטרה להגיש תלונה?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות