האם אפשר לגדל תינוק ביחידת דיור שהיא מתחת לאדמה?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/12/2018 | 00:01 | מאת: מתעניינת

שלום, בן זוגי ואני גרים כרגע ביחידה במפלס המרתף בבית הוריו, ושוקלים להביא ילד בקרוב. האם ניתן לגדל ילד ביחידת מרתף? אציין כי יש חצר אנגלית עם חלון גדול בחדר, ועוד חלונות קטנים בסלון, ודלת חיצונית לבחוץ. עשינו את הבדיקה של הגז ראדון והכל יצא תקין. השאלה היא האם צריך לבדוק משהו נוסף? והאם ניתן לגדל תינוק בתנאים אלה?

הפורום לא נותן יעוץ. מתוך מה שפרטת בשאלתך, יפה שבדקתם דברים לעומק, נראה שהמקום נעים ומתאים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות