ניקוי יבש בקניון , שאלה ............

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/12/2018 | 10:55 | מאת: לינור

היי , שמתי לב שבקניון שאני נוהגת ללכת הרבה עם ילדיי יש חנות תפירה ושם גם יש את השירות של ניקוי יבש וכביסות , הבנתי שבניקוי יבש יש חומר מסוכן, רציתי לדעת האם יתכן והחומר המסוכן מתפזר בקניון ? או שלאן החומר מתנדף ? כי הקניון זה מקום סגור , לעומת מכבסה ברחוב..בדרך כלל במכבסות לאן החומר מתנדף? ( כמובן שהנחה שמדובר במכונה מהדור החדש )

גם במכבסה ברחוב וגם בקניון החומר מתהליכי ניקוי יבש לא מתפזרים לאוויר, אלא נלכדים על פילטרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות